.RECEPT & MAT,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mellomacka,  träning,  veckans pass

MELLOMACKA -deltävling 2 & veckan som sprang iväg

Redan fredag!

Sportlovet varvas med ledighet och jobb och lite bloggpaus från just d e n n a. Fick ett delikat uppdrag denna vecka via mitt egna företag att producera. administrera ett antal nya webbsidor. Jag kommer att fungera som en digital marknadsförare åt företag och föreningar.

Jag har jobbat med detta tidigare men detta blir så mycket större och det innebär att jag ska hålla liv i ett antal bloggar!

Tur att jag är proffsbloggare då ;)

En annan webbsida som jag senast producerat och just nu hjälpbloggar på är denna! (mitt “sommarjobb”). På denna sida ska jag bygga upp en litet “kartotek” över både perenna och annuella växter samt ha lite tipssidor. Så, det kan hända att det är lite mycket nu. Men det finns behjälpliga tricks att ta till som tidsinställda inlägg t.ex. :)

Ok, vi år en väääldigt sen middag på lördagskvällen, den där Oxfilé Wellington tog liiite längre att tillaga än vad receptet angav. Många monteringsmoment och att den skulle ligga i kylen ett par omgångar men till slut fick vi mat och hann precis sluka sista biten innan Melodifestivalen rullades igång!

Så det blev en senarelagd mellomacka!
Mellomackan Deltävling 2 #Varmamackan med champinjoner
Mmmm så enkel och god! Min svärson tyckte att fyllningen var så god! Och jag kan inte än annat än att hålla med! Enkelt och gott!
Jag gjorde en bottenredning på mjöl och smör. I med champinjoner (burk), grädde och smaka av med peppar och salt.
Det ska bli en rejäl stuvning av detta som man klickar på skivor av vanligt vitt bröd och täcker med ost. Massor av ost! Grädda på grillfunktion tills de är gyllenbruna och avnjut ett par stycken tillsammans med en sallad.
150216_1 150216_2
Mellomacka -deltävling 2
150218_5
Annars så flyter allt på med vår träning, denna vecka blev det cirkelpass 90 min med friidrotten, innebandyträning med damerna. Igår spelade vi föräldramatch mot grabbarna i innebandyn och idag blev det en slaggrunda för benen skull. Imorgon står ett gymbesök på schemat medan lilleman har fotbollsträning. En riktigt bra vecka!
150218_9

 

Längtar redan efter morgonkvällens mellomacka! Kommer att bli grymt god!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *