LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

FEBRUARI CHALLENGER

Hej februari!

Du är så välkommen! Ny månad och jag bidrar med en utmaning! Februari challenger blir en månad med fokus på att ta hand om kroppen! I min träning och löparvärld så är har min bästa träningsvecka varit tre löppass och runt tre/fyra fyspass.

I och med februarimånad ska jag införa två punkter i min träning som knappt existerar eller jag utför de väldigt sällan i alla fall. Stretch och rulla. Nu ligger de med i träningsplaneringen för så är det ju, står de inte med så behöver man inte göra dem ;)

Endast ett rejält fyspass i cirkelform. Tre löppass(eftersom det är det jag vill förbättra mig på). Löppassen kan bestå av det jag vill och känner för den dagen (går inte efter något program). Det kan vara allt från 5 km, intervaller backe eller löpskolning. Minst en gång är det camp Malmborg som gäller med sonen mot ett mål.

Vad jag vill med februari månads träning är tvärtom vad den kanske ger sken av. Helt kravlös! Efter 3 veckors förkylning som inte riktigt ger med sig så är det som att “börja om”. Inte riktigt men det känns lite så.

FEBRUARI CHALLENGER

Februari challenger

Dessutom kommer att skadeförebyggande vara en given del av träningen. Något man lätt slarvar med. Lite prehab och rehab av mitt gnälliga knä ligger i fokus.

Kommer att rapportera veckovis hur det går med min alldeles egna utmaning. Jag hoppas att jag verkligen kan genomföra detta nu så att jag kan frisk och stark kan ta mig an resten av året.

Okej nu kör jag!

1 pass om dagen i 28 dagar!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *