löpar/sportmode,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  TIPS,  träning

KOMPRESSIONSTIGHTS REHBAND

Fick till ett kortare pass om 14 km igår. Till sällskap hade jag min 16-åring. Trevligt med att snicksnacka om livet i prattempo.

Ingen musik i öronen, bara prat och fågelsång och Nöt-cremé.
Rejäl uppladdning av batterierna blev det.

150512_11150512_12
På mig hade jag mina nya kompressionstights från Sportsmart som jag skulle testa.
När man plockar upp dem så ser de ut som ett par cykelbyxor, ok nej ett par halvlånga tights i storlek  120 cl.
Men som sagt detta är kompression, så när man väl fått dem på sig så satt de som en smäck!
Lite ovan med att ha komprimerande material över hela benen eftersom jag bara brukar ha mina Gococo kompressionsstrumpor. Vilket jag naturligt hade igår också.

Rehband är ett svenskt märke som tillverkar kompressionsplagg för b.la, löpare. cyklister och atleter. Sportsmart  som är återförsäljare säljer förutom kompressionsplagg  även vulkanskydd i neopren och ortoser. Är lite sugen på att skaffa ett par kortare kompressionstights till maken också som tyvärr har lite problem med sina ljumskar. Klockan tickar och det är dags för varvet nästa helg!
150512_1
Maken tyckte jag såg sammanbiten ut när han fotograferade, jag är precis nyspurtade, nysprungen… Nästa gång ska jag smila upp mig. För så här är det efter ett löppass, ofta med lite progressivare på slutet så behöver jag “en liten stund för mig själv”. Samla mig helt enkelt. Så här är mitt samlarmoment ;)150512_4
Kompressionstights Rehband150512_5
Ska testas igen i veckan för att kunna ge en bra bild om vad jag tycker, men än så länge är det bara plus! De har en bra längd (är 174) och Strl S passar fint, finns knytband så de stannar kvar på höfterna, är en låg modell men med bra boxertrosor under (stay in place) så funkar det kanon! Brukar ha problem med att de hasar upp men med dessa kompressionstights satt de kvar! Super eftersom de är som löpartights brukar vara lite glesa och “genomskinliga”. Dessutom är de snygga och sömmarna bra placerade, så inget skav eller obehag. Dessa kommer att få åka med till Göteborg!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *