.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör

ROSTAD FÄRSKPOTATIS

Äntligen kan vi frossa i färskpotatis! Till lunch, till middag. Här kommer ett litet tips som verkligen passar till hela dagens rätter. Vi brukar alltid koka mycket potatis, är det till lunch så är det gott att äta den bara kokt till fiskrätt eller något annat.

Till kvällens grillmiddag blir den extra gott, man delar de lite större potatisarna på mitten, kryddar upp med det man tycker är gott och passar till det man serverar. På min nedan blev det fem olika pepparsorter, salt och nyplockad dill.

Ringla över lite olja och skjuts in i ugnen! Jag kör på varmluft ca 175 ° till skalet börjar bli gyllenbrunt.
150629_25 150629_10
150629_11

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *