.RECEPT & MATäta ute

K 4 PAMPAS MARINA

Publicerad

Vid förra veckans filminspelning så gick vi till Pampas marina för att äta lunch jag och maken på tu man hand. K4 pampas heter restaurangen och den är snygg interiört och har många sittplatser ute precis vid kajkanten under tak.

Vi valde att sätta oss inne, svensk sommar.

De serverar en buffé till lunch och på sommaren så grillar de. Lunchöppet 10.30-14.30 står det så vi sladdade in i sista sekund någon minut innan 14:00. Det var väldigt urplockad och det fanns lite kvar på botten och vissa grytor var redan tomma. Såklart, här kan jag inte annat än säga att vill man njuta av deras fulla buffé så kom i tid!

135:- per person kostade kalaset med kranvatten som dryck, vilket jag kan tycka var lite väl med tanke på vad som fanns kvar. Efter 14:00 om det kommer kunder och hälften av kötträtterna är slut så kanske ett reducerat pris skulle vara att fundera på?

K 4 PAMPAS MARINA

Utsikten från vårt bord.

K 4 PAMPAS MARINA

Grönsaker fanns det gott om. Köttet jag fick fatt på var lite fläskkarré och kyckling i kokos. Till detta hittade jag lite bulgur på botten av en kastrull och nudlar i en annan. Förgyllde festmåltiden med en stor klick chilimajonnäs.

K 4 PAMPAS MARINA

Mycket trivsamt. Personalen finns inte mycket att säga om eftersom det var buffé och man betalade bara.

Smakerna var helt ok! Önskar att jag hade fått ta del av hela buffén som sagt men det jag åt även om det var bottenskrapet så smakade det gott. Svårt att sätta ett rättvist betyg men just denna gång med invägning av sortimentet så får K4 malmburgare_poang malmburgare_poang + av fem möjliga Malmburgare.

5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *