♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET

SEMESTER!

Redan dag fyra av vår semester och här sitter jag och jobbar av lite och kom på att jag måste smita in här och säga hej!

Vi håller typ samma takt som innan semestern, så mycket på “to do listan” och det är så skönt att  beta av hela trädgårdens! Visst hinner vi med lite annat också att springa favoritrundan, ut i skogen och plocka både blåbär och kantareller, njuta av solens strålar och springa in och måla lite mellan regnskurarna!

M a o vi har kickstartat vår semester i full fart och det passar perfekt för oss just nu! Äntligen är min rabatt klar! Tog några månader, men äntligen föll allt på plats när 2 kubik herrgårdsgrus landade på tomten.

Gött!

Här kommer lite smått och gott från de senaste fyra dagarna från Iphonen.

150723 150723_1 150723_2 150723_3 150723_4 150723_5 150723_6Återkommer så snart med en massa inlägg som jag har på lut med en massa gotter och inspo men lite där imellan njuter jag va livet utanför denna värld… Har fixat ett Vallebo och har som sagt massor av inspirationskäk på G!

Kika in när du vill! unforgettable.se har öppet dygnet runt ;) Och jag gillar en tvåvägskommunikation. Gillar kommentarer så ta er tid så ger ni mig lite fint virke till elden så att den inte slocknar….

Trevlig torsdag på er! (Imorgon kommer foton från vår altanrenovering)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *