.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  FAMILJ,  LÖPNING & TRÄNING

TROPICAL SUMMER PRE SEMESTER

Vilken värmebölja denna tropiska sommar har! Maken har semester och jag jobbar de sista dagarna innan vi får njuta av den efterlängtade semestern tillsammans.

Vi började måndagen med måndagsjogg. Det är bra hett att ut och motionera nu. Tur vi inte kör något program och med intervaller med dessa måsten. Så skönt att bara köra valfri träningspass och njuta av de varma kvällarna med grillmat och kvällar med kortspel och planering inför våra resor. Ljuvligt! Hänger på Siciliens bästa instakonton och läser om italiensk mat i Stefano Catenacci tjocka bok med ljuvliga recept… så att det rinner ur mungiporna. Men innan Italien-Sicilien drar vi iväg på äventyr med Valentin. Så detta planeras det lite på nu också.

Får nypa mig lite i armen faktisk på hur vår semester kommer att se ut. Så lycklig och förväntansfull!

Platser från buckets list kan prickas av efter denna sommar.

Testade våra nya löpardojor! Fler foton kommer i eget inlägg.

Bästa, bästa att alltid jogga ihop. Som alltid de senaste sex åren.

TROPICAL SUMMER PRE SEMESTER

Grillmaten den goda med ett chili & vitlökssmör.

TROPICAL SUMMER PRE SEMESTER

Burgare x-a allt!

Lille Valentin som är ren och skär lycka med sin uppenbarelse! Var in och hälsade på på jobbet och fixade pass inför Valleveckan ♥

Riktigt busigt charmtroll! Redan 5 år i september! Då blir det ännu ett kalas för mormor att ställa till med! I-årskalas. 2-årskalas, 3-årskalas & 4-årskalas… Lite tips och inspo till alla er som känner er kalasiga.

Drick vatten och ta det lugnt i värmen!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *