GRILLSÄSONGEN SOM ALDRIG TAR SLUT
Många som hurrar över att grillsäsongen äntligen är här och till påsk var det nog många som grillar… För oss är det inga konstigheter, vi grillar året runt men visst, det är nu man äntligen kan börja sitta ute på vår inglasade altan och sedan ute i det fria! Härliga tider!
Fick tag på en fin svensk biff som bara skars i skivor och fick ligga en stund och dra i min marinad, lite “man tager det man haver”. Denna gång soya, sweet chili, sesam, peppar & salt.
Grillade biffarna MR (medium rare) ett tips på hur man enkelt kan känna på köttet när det är färdigt inom de tre temperaturerna på köttet kan man jämföra genom att känna på sitt egna ansikte. Sant faktiskt!
För rare ska det kännas som om du trycker på kinden, medium rare nästippen och well done pannan. Är man osäker så använder man såklart en termometer.
Serverad tillsammans med en krämig potatisgratäng, pepparsås och en äggstekt grönsaksblandning, oväntat men gott!
Älskar vår altan med både pensionärsgrill för kyliga kvällar eller regniga dagar samt den öppna där vi spenderar varje måltid under sommaren… Vi har sol hela dagen när solen står högt på sommaren. Lovely! ♥
Kika lite på förra årets grillningar och man längtar!!!
HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR & HÄR kan du inspireras av förra årets altanhäng med grill. Visst börjar man längta men först tar vi våren med allt det fina.