altan,  äta ute,  HEMMA HOS,  LIVET

PERFEKT SOMMAR, KÄRLEK TILL VILLAN & ÄTA UTE

Hittills har vi haft en helt OK semester när det gäller vädret tycker jag!

Jag vet att det är många som skriker rakt ut nu och undrar om jag har hål i huvudet men hallå! Det är väl inte såg knepigt att anpassa sina aktiviteter efter väder och vind?

Träna och springa gör vi i ALLA väder. Har jag tur kan jag köra ett pass på altanen i morgonsolen vilket är guld i min minnesdagbok under vinterhalvåret.

Jag har min “perfect summer list” att plocka mina sommardagar från. Förra veckan valde vi i varannantimmesvädret att fixa i ordning i trädgården och det är såååååå snyggt nu! Jag lovar att visa bilder sen!

I a f vad jag ville skriva om är att vi har haft turen här på ostkusten med att äta i stort sett alla middagar ute! Och jag är så sjuk nöjd att vi fixade vår altan igen! Vi har den på norrsidan så vi har kalassol här när solen står högt hela dagen långt fram till kvällen ♥

Som man bäddar får man ligga, är rätt sant och vi älskar vårt hus och trädgård och har renovera om det och anpassat det efter våra liv och främst våra barn. Vårt hus är för vår familj just vårt drömhus!

Blev förresten så glad när äldsta dottern sa i helgen att vi behöver inte gå till någon lekpark när vi kan stanna lite extra här hos mormor & morfar och leka i deras trädgård ♥

Men, (nu har jag ändrat överskriften från “äta ute” till alla dessa tillägg ovan). Vad jag ville skriva om var att i detta väder som är helt OK är att vi ätit ute som är helt fantastiskt!

OCH kom ihåg att duka lite vackert!

150717_39

150717_40

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *