altan,  HEMMA HOS

Sommar på altanen och nya projekt

Är hemkommen efter en härlig SPA-upplevelse på Grisslehamns havsbad tillsammans med maken. Turade först till Åland och sedan tillbaka för SPA och mat. Blandad upplevelse men sällskapet var som vanligt bäst! ♥

Återkommer med ett inlägg senare.

Några foton från altanen från i somras, nyss!

Vi har bestämt för att köpa SPA-bad  i framtiden och ställa där vi har vår uppblåsbara. Fantastiskt skönt och gött för kropp och själ.

Sommar på altanen och nya projekt

Magiska sommarkvällar som vi kommer att bära med sig länge. Har nog aldrig levt så mycket och skrattat så mycket tillsammans med maken som detta år trots hårt arbete. Vi kom hem idag med energi och gjorde klart det sista i vårt nymålade vardagsrum! Så nöjda! Mer textilier är på väg hem till oss också. Kommer bli så mysigt när denna sensommar är över och jag kan verkligen utbrista Välkommen september och annalkande höst!

Snart sätter vi tänderna eller händerna kanske i vårt nya projekt hallen och därefter önskar tonåringen byte av färg på väggarna.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.