filminspelning,  JOBB,  LIVET,  statist

SERIESTARTER HELT PERFEKT & ADVOKATEN

Men heeeej mitt vinterland! Jisses så mycket snö och så…

Har varit iväg och gått och skottat i yran på klientbesök men nu innan jag fortsätter som min tidigare arbetsdag med jobbe så kikar jag in här för att tipsa om serier som startade igår och ikväll!

Igår kväll var det dags för “helt perfekt”, en komediserie som är fullmatad med kända skådisar, Johan Pettersson, Eva Röse, Johan Ulvesson och Adam Pålsson för att nämna några.

SERIESTARTER HELT PERFEKT & ADVOKATEN

“Johan är en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet, men hamnar ständigt i obekväma situationer. Han är sambo med Eva, som även hon anstränger sig för att allt ska vara helt perfekt.”

 

SERIESTARTER HELT PERFEKT & ADVOKATEN

 

Det roliga är att vi vet inte vilket avsnitt vi är med så tips titta på alla! Går på Kanal 5 21:30 på söndagar!

 

Ikväll premiär för en mer seriös och jag hoppas (och tror) på en riktigt bra och välgjord serie. Advokaten!

Fick äran att medverka under tre inspelningsdagar och jag tror att det är 3 eller t o m 4 avsnitt som jag kan glimta förbi.

 

 

“Den begåvade försvarsadvokaten Frank Nordling arbetar på en av Sveriges främsta advokatbyråer. Som barn bevittnade han mordet på sina föräldrar och när han idag får veta att mördaren är en av ledarna inom Köpenhamns undre värld – och en av byråns viktigaste klienter – blir han besatt av hämnd.”

 

 Premiär måndag 26 februari (idag!) 21.00 på Viafree och TV3. Missa inte att du kan se dubbelavsnitt samma kväll på Viaplay!

SERIESTARTER HELT PERFEKT & ADVOKATEN

Spelar advokat på byrån.

SERIESTARTER HELT PERFEKT & ADVOKATEN

SERIESTARTER HELT PERFEKT & ADVOKATEN

Och åhörare/journalist i rätten i två dagar. Sjukt kul! Och snart är det dags för de två sista av BECK också! Denna vecka är det dags att åter igen klä sig i polisuniform för att medverka i ett nytt kriminaldrama för Cmore/tv4. Det är ännu en film i serien och jag har medverkat i alla so far! Så kul att vara återkommande polis i denna grymt bra serie med grymt bra skådisar. Längtar till hösten!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *