SAMARBETEN,  TEST

SENASTE NYTT FRÅN CLOETTA

Igår hämtade jag ut en liten låda fylld med godis och snacksnyheter från Cloetta och på kvällschemat stod inte bara att äta min nybakta päronpaj med pepparkakssmak utan även testa dessa godsaker tillsammans med familjen. PUST! Ibland är livet hårt! ;)
150901_9
150901_1
150901_13
CRISPY BITE – En fräsch chokladbar med lager av fullkornsråg och yoghurt och med smak av blåbär. Denna fastnade äldsta sonen (16 år) för direkt. Perfekt att ha med sig till träning eller efter match var hans spontana kommentar. OBS! Kommer att finnas på Pressbyrån samt 7-eleven!
150901_3
150901_12
CENTER MINT  med den minsta men absolut roligaste inslaget i form av “bjudbiten”. Choklad och mint en oslagbar kombo så god!
150901_4
GOTT & BLANDAT Supersalt – nya lakrits lovade att det skulle vara supersalt! Jag är nog härdad, visst var det saltlakrits men skulle gäääärna vilja ha de ÄNNU mer salta ;) Men såklart var de goda!150901_6POLLY PUFFAR Sea SaltYngsta sonens (11 år) direkta favorit. Först som en kinapuff men sedan kommer den supergoda sältan i form av havssalt. Väldigt goda tycker även jag.
150901_2
LÄKEROL YUP Cola Sour – Såååå goda pastiller med coca cola smak med en god syrlighet i form av den sockerfria xylitolen (Stevia). Nomnom!150901_7
NUTISAL Dry Roasted Peanuts– Torrostade jordnötter i smakerna mild chili, havssalt och sour creme & onion. Blandade omdömen om dessa och beror sig på vad man dricker till dem! Vi drack ju kranvatten så vi spar resten till helgen! Den med havssalt funkar alltid! De andra blir goda till en kall öl. Nötterna kommer från Argentina och torrostas över öppen eld i Nutisals fabrik i Helsingborg. Smaksatta med naturliga kryddor. Hurra!150901_10 150901_11
Nomnom!
Alla godsaker ska ha nått ut till butikerna efter vecka 38. Så håll utkik!

I samarbete med Cloetta
– med mina egna åsikter

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *