.RECEPT & MAT,  kött,  pasta

NUDLAR MED BACON, SVAMP & KOKOSMJÖLK

Redan ny vecka och helgen gick i ett nafs! Mycket mat som vanligt och ett trevligt löppass i skogen! I fredags skippade vi kvällslöpningen och tog ett pass i gymmet. det första för AW 15. Träningsvärken kom som ett brev på posten, så göttigt! Ny spännande vecka med nya möten och en mysig 2 åring att fira! Ser mycket framemot denna och äntligen känns det lite som höst i luften!

Älskar ju hösten, det är verkligen “min” årstid!
Tänkte tipsa er om en riktig snabbrätt som är perfekt en kal höstdag.

Stekta nudlar med bacon, svamp & kokosmjölk
Koka nudlar enligt anvisning, kyl av.
Stek ett paket bacon och champinjoner. Tillsätt och fräs på nudlarna snabbt tillsammans med bacon och svampröran. Tillsätt en burk med kokosmjölk, krydda  med salt, peppar, curry, sweet chili och lite soya efter tycke och smak.
Lägg upp och njut!

150917_11 150917_14

 

1509221_1

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *