LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

3 PASS & EFIT

Hallå!

Gårdagen i träning sett var ju helt grym! Inte för att jag känner av det idag utan att det är första gången jag kört tre pass på en och samma dag! (Kan tänka mig att det är lite så när man är borta på hälso/träningsresor).

Dagen började med tabataintervaller, fokus på core/rygg körde X5.

På kvällen medan yngsta tränade innebandy körde jag och maken kort/snabbdistans, en blandning av fartlek och inte tidsgivna intervaller. Så kul att känna farten i kroppen!

Och som vanligt på tisdagskvällar blev det ett kvällspass med innebandy, så jäkla kul!!!

En riktigt skön dag med träning som gav lite extra! Precis vad jag behöver nu inför Tjurruset. Känner mig otroligt motiverad, stark och enligt mig snabbare än vanligt. Hoppas att den känslan finns kvar i kroppen några dagar till! :)150923
Annars så rullar det på! Tänkte slänga in lite smarriga recept här i dagarna som kommer! Själv ska jag ut på “äventyr”, fira en 2-åring grilla hamburgare på innebandycup och få till ett distanspass under kommande weekend!

Men som sagt, har förberett så att ni kan kika in och inspireras av lite hemma hos, smarrig fredags/helgmat.

OCH så tänkte jag köra en EFIT dag imorgon! (Dock kommer jag fixa inlägget på en gång under kvällen eller på fredagen). Sist så såg min EFIT dag ut SÅHÄR!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *