fisk,  SAMARBETEN,  TIPS

SPONSRAD VIDEO TINA NORDSTRÖMS FISKELYCKA

FISKELYCKAS du med! Gillar verklige denna reklam med Tina Nordström som lyfter fram hur ENKELT det är att lyckas med fisk! Ni vet att jag brukar tjata om detta också!
Lätt att svänga ihop och servera med helt valfria tillbehör.

Dessutom så innehåller fisk en massa nyttigheter, och både nyttig och hälsosam vill man vara! (I alla fall mellan varven av alla dessa kladdkakor och bakverk som bakas i detta hem).

Fisk är källa till selen, jod, protein, vitamin D och vitamin B12. Ät varierat av fisksorters eftersom de innehåller olika näringsämnen och varierar i mängd.

Mina vardagsfavoriter är lax och torsk! Men det finns fler fina fiskar att avnjuta. Vilka sorter är dina?

Att fiska är barndomsminne deluxe! Tänk alla timmar man satt och metade ner vid ån som vi bodde vid. Eller när man ryckte strömming med pappa som han sedan rökte i sin egengjorda rök och så fick man ljumna böcklingar… Så galet gott och ett riktigt fint barn/ungdomsminne av fisk.  Nuförtiden brukar vi ta med oss våra hemmavarande killar och fiska när tid ges. Himla avkopplande tycker jag.

Mycket positivt med fisk alltså! Gott, nyttigt och avkopplande :)

150120_5

En bit fin fisk, salt och olivolja skjuts in i ugnen 130 grader i  12 minuter och sedan är det klart! Servera med det som du tycker är gott! Ovan serverade jag med broccoli, potatismos, pepparotscreme, ägg. citron och nypillade räkor. Nomnom!

Vill ni har inspo på fiskrätter så kan ni söka på fisk i rutan för sök längst ned på sidan.

Och ta och laga en fiskrätt nu till middag!
I samarbete med Findus

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *