SAMARBETEN,  TIPS

SPONSRAD VIDEO TINA NORDSTRÖMS FISKELYCKA

Alltså Tina Nordström! Hur härlig är inte denna kock! Och i denna superkorta video, reklamfilm längst ned i detta inlägg är hon som vanligt hur rolig som helst. Var tvungen att titta på den flera gånger i rad! Detta är reklam helt i min smak!

Dessutom är det faktiskt inte krångligare än så! Att tillaga fiska alltså. Ibland blir det bara för mycket med alla geggiga gratänger, paneringar och marineringar….

Detta brukar jag göra när jag bara vill ha det enkla, rena och fräscha. En bit fin fisk, salt och olivolja skjuts in i ugnen 130 grader i  12 minuter och sedan är det klart!

Servera med kokt potatis, goda grönsaker, rårivna morötter och gröna ärtor och skirat smör så är du hemma. Orkar man inte eller har tidsbrist så funkar köpepotatismos eller bara ännu mera grönsaker!
Och tänk lite knaperstekt bacon som finhackas och strös över…. Nomnom!

Vi försöker verkligen att äta fisk 1-2 gånger i veckan här hemma för det är gott och nyttigt! Lax och torskrygg och favoriterna när det gäller vardagsmat. Men tänk dig en saffransbouillabaisse med olika sorters vit fisk, lax, musslor, räkor, vitlök, tomat, örter…. Mums!

151013_9

Liten variant på min firre när den serveras här hemma under en mammalunch. Rödbetor, broccoli, rårivna morötter, citron, äggsås, bacon och så själva fiskelyckan som på bilden denna gång var torsk! Enkelt och gott!

Vilket är ditt snabbaste fiskrecept? Tipsa mig gärna :)

Kika själva igen!
Härlig eller hur?

I samarbete med Findus

Lycka till min din fiskelycka :)

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *