![](https://www.unforgettable.se/wp-content/uploads/2016/06/160610_17.jpg)
TOMATSALLAD MED BALSAMVINÄGRETT
Grilltillbehör kan man aldrig få för många av eller hur?
Här kommer två snabba tips.
Ostchips – Riv din favoritost och lägg i högar på bakplåtspapper, salta & peppra och skjuts in i ugn i 200 g i ca 5 minuter till de är gyllene.
Tomatsallad med balsamvinägrett
Tomater, olika sorter funkar
rödlök
oregano
persilja
vinägrett
2 msk sesamolja
2 msk balsamvinäger
1 msk vatten
grovmalen svartpeppar & Himalayasalt
Skär tomaterna i tjocka skivor. Lägg upp omlott på ett fat. Finhacka rödlöken och lägg i rader ovanpå tomaten. Blanda ihop vinägretten och hacka upp de färska kryddorna och lägg i.
Skeda över vinägretten över tomatsalladen.
![](https://www.unforgettable.se/wp-content/uploads/2016/06/160615_11.jpg)
![](https://www.unforgettable.se/wp-content/uploads/2016/06/160610_36.jpg)