.RECEPT & MAT,  äta ute,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  mot maran,  NÖJE,  TIPS,  träning

PRESEMESTER & EN HALVMARA

Men vilket underbart sommarväder vi har!

Kan inte minnas när jag gick i långbyxor senast? (JO i fredagskväll visst när vi var ute) Men ändå hur fint vi har det här på östkusten! Det är i Östhammar och i Öregrund (Roslagen) finns om ni nu har semester och vill njuta av fint väder.

Jag har verkligen njutit, det blir inklusive när det är 3 veckor kvar till maken och mins semester. Vi försöker “tjuvsemestra” lite och som vanligt livsnjutare v a r j e dag! Men så kan vi njuta av lite olika saker. Löpning, hägerspan, grillmiddagar, trädgårdsfixeri eller att börja titta på en ny serie en sen kväll.

I fredags var vi iväg på middag till Sjökrogen som ligger här i Östhammar tillsammans med ledare och eldsjälar från Innebandyklubben.

160704_9

Kvällens outfit. Älskar denna blus så fräsch med vitt och somrig.160704_10Jag valde fisk för ovanlighetens skull. En helstekt röding med rimmat ägg, bakade rotfrukter och smör. Till dessert blev det en Pavlova med maränger, rabarber och grädde.

160704_3

Tre veckor kvar till semester då sätts fläderblomsbubblet det är sen gammalt! Saften är redan klar.

160704_5 160704_4

TIPS! Shoppade dessa på ÖoB för en billig slant! Perfekt att ha drycken skyddad för diverse djur i sommar.

Efter jobbet igår var det dags att springa långpass, men bara två månader kvar till Helsingborg marathon är det bara att stoppa in så många km det går på kontot. Denna gång blev det 21 km och det känns helt OK. Vi tog en tur i skog, mark och asfalt. i skogen hittade vi ett gäng söta lamm med sina fårmammor ♥

160704_6 PRESEMESTER & EN HALVMARA 160704_1 160704_7 PRESEMESTER & EN HALVMARA

Det har grillats och bakats mina absolut favorit småkakor också under helgen. Och så har jag grillat minsmulpajer som jag berättade om här. Så inspo, tips och recept kommer senare under veckan!

Ha nu en fin dag! 4th of July idag så grattis USA på er självständighetsdag!

Share Button
1

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *