.RECEPT & MAT,  kött,  mingelmat

BENFRI KOTLETTRAD MED PESTOTÄCKE

Här kommer ett tips på vad du kan göra med benfri kotlett i bit. Perfekt att mixa ihop en “grön pesto” och klappa in i köttet, skjuts in i ugnen och låt den tillagas medan man förbereder resterande eller sätter sig i soffan…BENFRI KOTLETTRAD MED PESTOTÄCKE

Benfri kotlettrad med pestotäcke

1 bit kotlettrad
vitlöksklyftor
persilja
rosmarin
basilika
salt
sesamolja
sesamfrön

Hacka ihop kryddörterna tillsammans med vitlök.Blanda samman med en skvätt sesamolja och tillsätt salt och sesamfrön. Peston ska vara fast. Lägg kotletten i smord form och klappa lägg på pestotäcket, avsluta med en rosmarinkvist och använd termometer för en perfekt stektemperatur.

BENFRI KOTLETTRAD MED PESTOTÄCKE 160818_38 BENFRI KOTLETTRAD MED PESTOTÄCKE 160818_40 BENFRI KOTLETTRAD MED PESTOTÄCKE

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *