♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

Här kommer ett inlägg om vårt lopp Run for your lives som gick av stapel i slutet av maj i Stråssa. Mer om loppet kan du läsa HÄR!

Loppet beskrivs så här:

Skräck & hinderlöparloppet som du aldrig glömmer. Räkna med att bli lerig och få adrenalinet att flöda i denna zombieaopkalyptiska värld. Spring 5,5 km, inom- och utomhus. genom skog och genom industristad. Löpning när den är som bäst, rejält motiverad av hundratals zombies i en Walking Dead miljö.

Till julklapp fick våra barn och svärson detta lopp tillsammans med tröjor. Lång väntan alltså men så värt det! Älskar att göra saker som dessa med hela famijen!

Familia! Hela familjen Malmborg. Linnea 20, Jesper 18, mor & far -forever young, Isak 13 och Isabella 27 ♥

Stråssas gamla gruvområde var hur läcker som helst och som gjord för detta! Högsta betyg av oss för miljön!

Starten med starttältet där vi fick info från amerikanska soldater….

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

 

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

 

Alla deltagare fick ett kit med band, tre stycken som man skulle försöka behålla så många som möjligt av annars blev man infected. Vi lyckades att behålla två av tre!

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

Hela taggade gänget.

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

Försökte fota och filma lite mellan varven! Här en en zoombie.

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

Vi hade kul på vägen….

Dock inte kul hela vägen. Om jag säger så här så är skaderisken väldigt hög! Förutsatt att man springer och försöker till varje pris inte bli tagen. Jag kände ett par gånger att jag var så jagad/stressad att jag inte hade en aning på vart jag satte fötterna. Jag är otroligt noggran med detta annars när jag springer. I en öppen kontainer där en lite snabb killzomnie fanns så höll jag på att stuka till foten å en pall som stod i vägen. Klarade mig. Men när vi skulle in i en stor bygnad och en xombie stod i vägen hoppade jag åt sidan på en madrass som jag trodde var av skum men tyvärr tvärtom. Foten sjönk som en sten och men den farten jag hade blev det tvärnit och jag bokstavligen flög fram och hasade mig fram på båse knäna innan min svärson slet upp mig och vi fortsatte in i mörkret.

Haha! Sved som tusan och de har inte varit roligt med dessa djupa sår och skorpor men nu så är det bara den djupaste fåran kvar.

Skulle naturligtvis saktat in och övervägt om madrassen gav fart eller inte. Men inte så lätt när man springer för livet.

Loppet var som sagt trevligt med zombies men vi saknade hjorder av döingar. En sträcka var oklart snitslad och det var många som yrade runt ute i ett “ökenparti”. Alla ställer upp idellt men det finns lite att slipa på. Sjukvårdare/sjukansarig på plats hade varit önskvärt då man kan göra illa sig pådet mesta. Saker som står i vägen, vassa plåtkanter som sticker ut osv. Nu uppanade de oss att kolla vart man satte fötterna men hey! Hur lätt med blodtörstande efter sig ;) Loppet är också helt på egen risk.

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

Söta små zombiestjejer….

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

RUN FOR YOUR LIVES STRÅSSA 2017

Summa sumarum av Run for your lives, ett skräck och hinderbanelopp helt i min smak!

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *