.RECEPT & MAT

Recap augusti 2021

Augusti blev en stormig månad. Varm och skön men med mycket som hände i livet. Omtumlande från förtvivlan och tårar till glädje och förväntan. Sommarens sista månad nu är den slut men hoppas på en vacker höst att gå till mötes.

Recap augusti 2021

Bukett till mor.

Jobb

Varit iväg på ett uppdrag. Och har fått ett helt till nytt! Ett på 100%. Det kommer att bli mindre av framför kameran jobb en period nu då jag kommer att koncentrera och lära mig allt och lite till inför mitt nya. Det är otroligt spännande att hamna i en helt ny bransch men ändå med samma mål. 

 

Träning

Testade knät på ett fåtal löprundor och bestämde mig att köra halvmaran vilket jag gjorde och det funkade faktiskt. Okej jag har känningar kvar i knät men ingenting jag inte kan hantera. Min nya skor är toppen. Yoga utövar jag nästan dagligen så skönt. Och fredagshandstående är en tradition. (För bövelen).


Mat

Kerberoz 10 månader augusti

Vår älskade Kerberoz blev svårt sjuk och illa däran, har skrivit ett eget inlägg om detta som kommer på söndag. 

Det var augusti det! Nu ser vi framemot september med stor förväntan och spänning. Imorgon firar vi Kebbe som blir 11 månader ♥

Och till sist lite tjat! Håll avstånd, tvätta händerna och respektera människor! Pandemin är inte över ännu. Bless ♥

 

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *