.RECEPT & MAT,  ♥ vi,  JOBB,  kött,  LIVET,  statist

1 ÅR ÄLDRE & X2 STATISTJOBB

Hej hej! Redan Onsdag? Helgen och måndag och tisdag försvann i ett nafs!

I söndags lagade jag till en variant av Max Frisco hot melt! Köpte brödet och så hade jag nötburgare, cheddarost, inlagd fefferoni, rödlök, sallad, saltgurka, max köpedressing. Smörstekte friscobrödet innan montering! Mums så gott det var. Mycket mildare med inlagd fefferoni även om jag gillar färsk också.

Sommarblommorna blommar fortfarande och har inte hjärta att byta ut och börja rensa bort inför vintern. Det tar jag efter herr rimfrost varit på besök. Men en kruka har fått vit ljung.

Måndagen kickade igång med statistjobb för en nya svensk långfilm. Maken var med så bättre än denna dag som även var min födelsedag kan det ju knappast bli! Suveränt team och skådespelare på plats denna dag! Jag berättar mer när det är dags att gå på bio!

Sjukt suveränt buffébord fanns tillgängligt hela dagen. Hittills det finaste jag sett! Ansvariga tjejen var hur go som helst och sa att ät!!!!!

Mixtallrik! Torsk, potatis och pastarätt.

Älskar att vara på set med maken! Nytta med nöje! Och detta JOBB är verkligen ett nöje ♥

Outfit no 2.

På kvällen när vi kom hem hade äldsta sonen lagat så god mat och dukat så fint! Dessutom fixat en glasstårta. En riktigt skön present fick jag av familia också!

Igår lämnade vi villan vid 05:00 för att vara på set 07:30. Som vanligt är jag tyst som en mus och säger bara att det är en serie denna gång. Apropå mus så blir jag TOKIG på statister som inte respekterar kontraktet och har någon som helst vett och etikett eller bondhyffs. Klampar fram till skådespelare för att ta selfies. GAH! Skulle vara precis som om jag ber om att få ta en bild med kassörskan på Coop! Eller hur?

Skådespelare= vanliga människor som har valt detta som sitt jobb. De äter och går på toaletten som vanligt folk…

JAG LOVAR! Så tips för er statister som står och viskar och försöker komma ihåg namnen när just den skådisen står precis bredvid NEJ! Snälla sluta! I alla fall! Så sjukt kul set (filminspelning) och ja ni får helt enkelt kolla jag lovar att börja berätta när alla serier börjar att rulla igång! Den 15 oktober börjar JORDSKOTT II 21:00 på SVT. Ska bli så spännande!

Dagens outfit, innan MUA:n fixade till mig.1 ÅR ÄLDRE & X2 STATISTJOBB

Så kul att vi får jobb ihop maken och jag ♥ (Och fler är redan inbokade).

Fina MUA:n Rebecca fixar frilla och make.

1 ÅR ÄLDRE & X2 STATISTJOBB

Tadaaaaa!

Dagens lunch, boeuf bourgogne, potatismos och salllad!

1 ÅR ÄLDRE & X2 STATISTJOBB

Gick ner maten lite innan det var dags igen.

Vacker höstdag på hemlig plats för hemlig serie.

Jag gillar hemligheter.

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *