.RECEPT & MAT,  film/serier,  förrätt,  LIVET,  skaldjur,  TIPS

SERIER & RÄKBAKELSE MED BABYSPENAT

Freeedag och det känns som en fin en! En kommande helg som är fullspäckad och så kickar man igång nästa vecka med två roliga jobb!

Dessutom ska vi visst fira någon som fyller år på måndag nu i helgen….

Ikväll blir det så klart IDOL,  Naj! det är ju innebandy ikväll på hemmaarenan, efter yngsta sonens träning. Men Idol som omväxling till alla dessa serier vi kikat på de senaste tiden kommer det bli innebandyfria fredagskvällar. Vi kollar i stort sett på nada på den vanliga tv-tablån utan är riktiga serieslavar! Är ni?

Senaste svenska serierna vi avverkat de senaste månaderna är Saknad, Svartsjön, Rebecka Martinsson, Farang, Hassel och nu igår kväll premiär och allt GÅSMAMMAN! Så bra den är! Ser så framemot alla andra svenska serier som kommer nu i höst och nästa vår!

Glitch är den senast påbörjade serien och innan har vi rivit av Rivierna (såååå bra), X-nation (duger som substitut innan The walking dead säsong 8 kommer) OZARK (superbra!) samt Dimman.

Hoppas att ni får en härlig helg! Tipsar om smarriga räkbakelser.

Två skivor vitt bröd, skagenröra som du svänger ihop med majonnäs, creme fraiche, räkor, dill. salt och peppar. Gärna en skvätt citronsaft också. Montera med skagen mellan bröden och ovanpå och klä sedan in med babyspenat. Dekorera med ett gäng räkor, citron och lime. Helst ska limen komma från grekland ;) Nomnom!

SERIER & RÄKBAKELSE MED BABYSPENAT

SERIER & RÄKBAKELSE MED BABYSPENAT

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.