filminspelning,  JOBB,  statist

BLÅLJUS I NARNIA

I onsdags var det dags för ännu ett jobb som polis i den nya kriminaldramat från C-more/TV 4. Denna gång fick maken hänga med som ambulanspersonal. Lite kul med två blåljus på set.

Kallt var det vid 03:30 när vi startade vår dag för att åka 04:00. Vi var ute på set redan vid 6:30.

Kallt och det vräkte ner snö tidvis men så vackert! Man får välja hur man vill ha det till sinnes. Frysa och vara negativ eller njuta av ännu en härlig dag med filminspelning och drivna, målmedvetna människor. Jag väljer lätt alltid det sistnämnda.

Lite foton från dagen kommer nedan och sedan hojtar jag när det är dags att kika på det. Som vanligt tiger jag som muren. Men tur säger jag att maken är med i samma bransch och att vi kan tissla tassla sins emellan med våra minnen. Och apropå det så ska vi nog hitta på något skoj inom snar framtid. Men det är också hemligt än så länge.

BLÅLJUS I NARNIA

BLÅLJUS I NARNIA

Hoppas ni får en härlig fredag! Det har jag! Fullt upp med att vara mormor då jag har kvalitetstid med V ett par dagar, heeelt underbart. Passar på att njuta när det är möjligt trots att jag har mycket på G. Gäller att pria rätt bara så att man inte missar själva meningen med livet som faktiskt inte är att jobba ihjäl sig….

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *