FAMILJ,  filminspelning,  JOBB,  statist

POLIS POLIS POTATIS….

I veckan var det dags att kicka igång filmåret genom att vara statist i en ny kriminalare. Var med på första magiska inspelningsdagen förra året så det var superkul att träffa teamet och skådisarna igen. Får icke avslöja något förutom att denna blir nog en riktig höjdare! Jag hojtar till på min instagram när det är dags! Brukar köra lite på väg mot och hemifrån set på Instastory. unforgettable.ann heter jag på Instagram. Följ mig gärna ♥

Pampas marina vackert om vintern också! Sist jag tog en promenad här var i somras.

POLIS POLIS POTATIS....

Hoppas att ni har en härlig helg! Här firar vi fjortonåringen, kör innebandy och jobbar ikapp.

Nästa vecka är jag uppbokad på två jobb hittills och har fått ett par på mitt “egna bord”. Bl.a. en fotografering till en bok för kunds räkning. Spännande!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *