Giardini Naxos,  Italien,  RESOR & SEMESTER,  Sicilien

BUONGIORNO

Hej hallå! Fortfarande på semester och i semestermood ett par dagar till.

Tyvärr fick vi ställa in vår snorkeltur som vi skulle ut på imorse. Vi hann ned på båten som skulle ta oss ut på turen men rätt snabbt blåste det upp och började att åska och regna. Bara att avbryta. Surt så klart eftersom vi sett framemot att se denna del av Sicilien från havet och se Isola Bella och besöks Azzuragrottan där “Det stora blå” spelades in. Nu inväntar vi lite uppehåll så att vi kan fortsätta med det som genomsyrat vår resa, att ÄTA!

Annars då? Helt perfekt! Resan har gett oss så många intryck av denna del av världen och jag kommer att ge er så många tips, info & inspo!

Vi hörs hemma i Svedala sedan! Har hösten kommit???

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *