Giardini Naxos,  Italien,  Sicilien

VILLA GIARDINI SICILIEN

Andra veckan på Sicilien åkte vi tvärsöver till Giardini Naxos. Vi bodde på Villa Giardini Naxos. Ett svenskt/siciliansktägt lägenhetshotell som var helt OK. Inga måltider ingick förutom den Sicilianska festen som hölls mot en mindre slant. Denna gick vi dock inte på utan kikade istället in när de firade den stora högtiden FERRAGOSTO med siciliansk mat , musik och blinkande lampor. Mycket charmigt. Den infaller på vår speciella dag! 15 augusti!

VILLA GIARDINI SICILIEN

Vi valde en tvårummare med kokvrå. Sönerna sov i enkelsängar i matdelen.

Och vi tog the master bedroom. Rymligt och med en massa bra förvaring.

Helt ok badrum. Dock var duschen jätteliten! Varför liksom?

Köket fungerade att göra upp lite enkel matlagning och ställa bubblet på kylning i.

Omgivningarna var OK. En pool och en liten barn/babypool. Det fanns gott om solstolar runt pollen och utanför i trädgården. Pingisbord hyrdes ut och det var kul att spela lite. (Bjussar inte på dessa badklädesbilder haha).

Men annars hängde vi en hel del runt poolen.

Dock missade vi utsikten från taket (upptäckte den sista dagen vi skulle resa hem). Här var det öppet lite då och tydligen men ingenting som ägarna sa eller rekommenderade. Men vilken utsikt mot Etna och Goardini Naxos bukten!

Hann fotografera lite sista dagen då det var mulet.

Fantastisk utsikt från taket! Hotellets pool och trädgårds syns nedanför och om man lyfter blicken ser man ut över Medelhavet med massor av lyxyachter och bergen där Taormina och Castelmola ligger.

VILLA GIARDINI SICILIEN

På andra sidan ser man Etna!

VILLA GIARDINI SICILIEN

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.