löpar/sportmode,  mode,  MODE & SKÖNHET,  shopping,  TIPS

HÖSTMODE AW 18

Är så dålig på att visa upp mode på sidan trots att jag ägt och haft egen butik! Men jag känner att det ryms inte på min sida och jag väljer alltid bort det. Ska bli bättre på det! Iallafall bara tipsa om det JAG tycker är fint eller har shoppat!

Jag brukar handla fysiskt på Holmlunds i Uppsala för att det alltid är bra service, har ett brett och varierat utbud samt att min dotter jobbar där! Hon är grym på bra service. De sliter på duktig tjejerna som jobbar där och ska ha en stor eloge och all uppskattning i världen för all energi de lägger ned ♥

HÖSTMODE AW 18

I höst tänker jag gå i senapsgult och ljust läderbrunt. Dessa toppar blir fina till fest tillsammans med kjol eller snygga svarta byxor. Eller på jobbet med ett par jeans eller till kostymen.

HÖSTMODE AW 18

Mysplagg! Den grå är en ren och skär inköpt jobbtröja. Det är det perfekta färgen inför filminspelning. Den senapsgula gosiga tröjan bredvid ska jag mysa omkring i här på hemmakontoret och i vardagen.

Daily Sports

Till ett annat tips! Daily Sports har många olika varianter på deras omtyckta stretchbyxa och här är deras senaste tillskott “Trine Tights”. Baksidan är skapad i ett mjukt träningstyg, framsidan är i ett tåligt material som avvisar både vind och vatten. Midjan är lite högre med mjukt resår och dragsko för en perfekt passform. Dekorativa sömmar och två fickor med dragkedja fram och bak. Sitter som en smäck!

HÖSTMODE AW 18

Denna byxa kommer att användas flitigt! Passar även perfekt till din vardagliga livsstil när du är ute och går eller bara slappar hemma.

HÖSTMODE AW 18

HÖSTMODE AW 18

Ny träningstischa från Daily Sports “Balance Tee är” som en kortärmad mönstrad träningströja i snabbtorkande Quick Dry-material. De svarta panelerna av mesh i sidorna ger både ventilation och en smickrande figur.

HÄR hittar ni till Daily Sports och Här ett inlägg när jag var deras mannekäng för SS-18

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *