.RECEPT & MAT,  ♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  äta ute,  FAMILJ

PONG UPPSALA

Avslutade min födelsedag med att sammanstråla på Pong Uppsala med hela älskade familjen! Alla har så mycket på sina scheman så det är rena rama lyckan när vi får till det och kan ses!

Dessutom passade vi på att boka in vår Halloweenfest också mellan allt jobb, innebandymatcher och andra tillställningar.

Jag hade bokat bord på PONG ett asiatisk restaurang där man kan välja rätter eller ta hela buffén. Vi tog buffén. Vi några av oss var sugna på sushi och dumplings. Jag hade höga förväntningar på deras dim sum (dumplings). Har ätit dumpling ute förut och även gjort egna dumplings som är sååååå goda, recept på kokta & stekta dumplings här!

PONG UPPSALA

PONG UPPSALA

PONG UPPSALA

PONG UPPSALA

Mina ♥

Det var lite väntat på att det fylldes på men över lag var det påfyllt med många olika rätter. Rent och snyggt det torkades hela tiden. Lågmäld, laidback och trevlig personal.

Sushi! Nomnom!

Gott och blandat! Så gott!

Dumplingen föll tyvärr inte mig i smaken. Textur och innehåll var så där.  Kycklingspett och jordnötssås funkar alltid och helt oväntat kinesisk kokosboll, SMAKADE som kokosboll!  De ligger högst upp till vänster bredvid den goda perfekt friterade och med perfekt krispig skal om räkan.

Så tacksam för dessa! ♥

Till dessert alla barns dröm! Göra sin egna mjukglass med strössel och såser! Jo, det fanns frukt och lite bakat också men glass är alltid glass.

Summa summarum. Rent fräscht och stort ställe. Restaurangen är verkligen trivsam. Maten och allt är fräscht och det finns något för alla.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *