LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

VÅRLÖPNING I NYA PLAGG DAILY SPORTS

Hej! Åh äntligen ljuset och solen börjar verkligen våga sig fram nu efter denna rekordartade långa vinterhalvår! Hörde att så här lååång vinter har vi inte haft sedan 100 år tillbaka i tiden! Men nu så äntligen är det snart vår!

Har hunnit med tvår härliga löppass denna vecka! Körde intervaller (men vad jag längtar efter den där snabba Ann!) på landsväg och igår blev det skogstrail och den var perfekt! Det snöade natten innan och nu var det ett lager att susa fram på. Nästa gång antar jag att det är mer blaskigt där innan det torkar upp i mark och skog. Så ljuvligt!

 

VÅRLÖPNING I NYA PLAGG DAILY SPORTS

Testade mina nya fina plagg från Dailys sports! De är verkligen fina. Man blir så glad av blommönstret. Dessutom är det stora i storlekarna och sitter lagom på kroppen. Jackan är nästan för stor för mig och då har jag S i båda. Byxornas linning är höga och sköna.

VÅRLÖPNING I NYA PLAGG DAILY SPORTS

Lite snö finns fläckvis kvar här. Nu längtar jag efter tussilago som kikar upp i vägrenen.

VÅRLÖPNING I NYA PLAGG DAILY SPORTS

Eftersom jag slutar, stänger butik 18:00 är det helt kjuvligt att få komma hem, dressa om till löparkläder för att sedan ge sig ut. Igår var vi ute i 40 lugna glädjefyllda minutrar. Skogen och så hälsade vi på våra gulliga kompisar vis stallet.

VÅRLÖPNING I NYA PLAGG DAILY SPORTS

Naturligtvis blev det lite handstående också! Barnsligt roligt är det!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *