äta ute

BASTARD BURGERS UPPSALA

Trött på vanliga snabbburgare á la Mc Donalds eller Max? Då ska du om du befinner dig i rätt stad (förstås ;)) besöka Bastard burgers! Jag och yngsta sonen tog en lunchburgare på stället i Uppsala i förra veckan.

BASTARD BURGERS UPPSALA

BASTARD BURGERS UPPSALA

Jag valde den klassiska The bastard och sonen tog New York. Båda var väldigt goda, saftiga möra med goda tillbehör. Stripsen var räfflade och vanliga så dessa kunde jag skippat eftersom jag blev grymt mätt på bara burgaren.

BASTARD BURGERS UPPSALA

BASTARD BURGERS UPPSALA

Extra plus får den goda senapen och den snygga burgaren som gör sig på bild. Hehe skämt å sido. Tycker att det altid är trevligt att hitta andra hamburgerhak en det vi oftast hamnar på d.v.s Max. (Japp, det är jag som skymtar lite blurrig i den senaste Maxreklamen)

malmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poangmalmburgare_poang av 5 möjliga malmburgare kammade Bastard burgers i Uppsala hem (Dragarbrunnsgatan).

Lilys burger på söder i Stockholm är också ett trevligt ställe att käka goda burgare på. Läs mer HÄR! eller HÄR!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *