.RECEPT & MAT,  bröd

Varma briochemackor med champinjoner

Hej hej!

Här kommer en snabb inspo om man vill ha något gott till kvällsfika eller till en latmansmiddag. Varma briochemackor!

Du behöver ett gäng med briochebröd (fyrkantiga i frallform), champinjoner, grädde, god ost, maizena & vatten till redning samt salt & peppar.

Börja med att göra champinjonstuvningen: Häll  champinjoner i en kastrull och låt steka lite lätt i smör. Tillsätt grädden ost och rör till osten smält. Red av med redningen tills det blir till en tjock krämig stuvning. Smaka av med salt & peppar. Lägg briochebröd på en plåt med bakplåtspapper. Fördela stuvningen över mackorna. Ha över riven ost.

Gratinera i ugn på grilleffekt tills de blir gyllenbruna. Dekorera med finhackad paprika och persilja. Servera genast!

Varma briochemackor med champinjoner Varma briochemackor med champinjoner

Sugen på fler mackor HÄR hittar du alla mina magiska Mellomackor!

Följ mig på  FACEBOOK

Instagram:  UNFORGETTABLE, MALMBORGS MAT, KERBEROZ 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *