♥ kidsen,  FAMILJ,  LIVET

RECAP V 20

Heeeeej!

Har gått in i jobbmood på Upplandsblomman & med andra jobb via mitt egna företag som ni kanske märkt. Inte så mycket tid för att fotografera mat & bak till er m a o. Ber om ursäkt om ni väntar, saknar det.

Livet rullar på och snart är även maj till ända! Att tiden går fortare äldre man blir är ett faktum!

Försöker preppa ett par inlägg innan jobb som jag sprider åt under veckan till er! Har ett inlägg om resinspo och några andra som kommer. Håll ut!

Tog en välbehövliga mamma-sondag i fredags. Först drog vi till Stockholm för casting. Sedan fortsatte vi till Uppsala och shoppade konfirmationskostym hos dotter på Holmlunds. Nä jag är inte sponsrad jag bara älskar Holmlunds för deras fina blandning av kläder.

Så stora barn jag har nu! ♥ Fattas gör dock äldsta dotra som fyller 30 (!!!) och sonen på 20.

Fyndade en kappa för halva priset. En riktigt klassisk keeper att ha i många år!

Lördagen spenderades på jobbet och sedan fyra timmar i trädgården för att fixa och trixa. Älskar ju konstigt nog det! Gjorde om lite och flyttade plantor eftersom vi planerat att göra andra saker. Ja det gör vi hela tiden. Planerar och ändrar. Har gjort ett eget inlägg om trädgårdsfixet så det kommer upp snart.

ESC finalen! Huuuuuuur spännande? Jisses! Vi käkade mellomacka och satt och hejade på John. Trackade sönder följarna på Instastory, hehehe. Men vi vann ju lite iaf eftersom Nederländska bidraget som var helt OK var skrivit av en svensk! Sedan satt vi uppe och spelade Madonnalåtar till 03:00.

RECAP V 20

60 bast är damen. En riktig artist uti fingerspetsarna. Så grymt bra!

Nu måste jag kasta mig på yogamattan och köra lite skön stretch innan det är dags för promenad till jobbet! Men som sagt, fler inlägg är preppade med trädgårdsinspo och löparinspo. Jäklars!

Ha en fin dag!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *