FAMILJ,  filminspelning,  JOBB,  LIVET,  modell

Recap februari 2021

Hej hej i detta vackra vinterväder!

Längesedan jag snackade lite här i min ensamma monolog,  har fokuserat på annat. Sökt och castat till en massa roliga jobb. Jobbat framför kameran och umgåtts  mycket med den fyrbente bästisen och  mina älskade tvåbeningar här hemma såklart! Fokuserar på det positiva och inte på alla delar av det som är mindre roligt, det kallas visst livet! Ja ni förstår ni som vet ♥

Recap februari 2021 Recap februari 2021

Som vanligt har det lagats alldeles för mycket god mat. Haha!

Firade äldsta sonen som mu är 22 med köpesemlor (de första för i år). Imorgon bakar jag egna.

Dök upp i BECK “den förlorade sonen” som ambulanssjukvårdare.

Recap februari 2021

Njuter i skog och mark (Narnia) i detta underbara väder! Vem behöver åka till fjälls när man kan bara njuta hemmavid! 

♥ 

Fotomodell i helgen och gjorde mitt livs första covid-19 test! Inte alls så farligt att få en borste (inte tops) i näsan. Har varit med om värre saker. Så skönt med seriösa produktionsbolag som testar alla på plats. 

Kerberoz 19 veckor i torsdag.

Kinamat på alla ♥. För mig en kommersiell dag som blir för hypad av alla! Jag älskar min familj varje dag! Behöver verkligen inte en dag för att påminna mig om den eller att fira den just då. För mig är 14 februaris Valentins namnsdag. Mitt barnbarns, min yngsta sons och min fars namn.

Det har blivit en hel del serier senaste månaderna. Förutom BECK, (Cmore) så kikar vi på Lyckoviken (Viaplay) som faktiskt artade sig lite efter en tveksam inledande avsnitt. Blå linjen är galet bra! Så kul att se Anna Sise i rutan. Sist sågs vi och spelade in Vällingbys väninnor. En riktigt bra serie som vi såg klart på igår är Strangers (Cmore) Riktigt bra serie om kurroption,  konspirationer och dubbelliv. Tips! Sedan har vi såklart sett Familjen Bridgerton!!! (Netflix) Älskar den serien! Tips tips tips om ni missat den. Lupin (Netflix) och väldigt bra serie! Tipsetipselips! Haha! Skönt att man lyckats gilla de senaste man kikat på. Annars är jag kräsen men tittar ofta på hur den är gjord inte bara skådespelarna utan även allt runt omkring. Ljus, scenografi, kostym och ljudpålägg. Man blir lätt yrkesskadad tror jag. Men just Bridgerton som är kostymdrama är fantastiskt med dessa kostym och den moderna musiken som spelas på stråkar. Ni har väl inte missat det! Och så sista tippset Yes chef! med Pernilla Wahlgren och kocken (Discovery +)

Lite tips från mig. Nu kämpar vi vidare med ny vecka med allt vad det innebär högt och lågt. Har missat att dela med mig av mellomackorna men inlägg kommer för helgen var galet lyckad och smarrig!

Lev väl, ta inget för givet fortsätt att bära munskydd & sprita händerna!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *