.RECEPT & MAT

Recap April 2021

Så var snart april slut och den har gått i en rasande fart. Om våren spurtar på så här hur kommer då sommaren kuta iväg? Det är bara att hålla i hatten och åka med. Se alla dagar som om de vore din sista och göra det bästa av situationen. I april öppnade vi upp Upplandsblomman där jag i år har arbetat från och till i 31 år med avbrott för studier, barnafödsel (minstingen) och eget företag på heltid. Det är åttonde året i rad nu som jag jobbar säsong. Tiden flyr.

Hade besök av livets lyckopiller denna månad. Vi gjorde som vi brukar, hängde och hittade på “bus”. 

Finfin hjälp på jobbet en dag ♥

Kerberoz fann sig snabbt på jobbet, skyddad under en liten koja med halvtak och madrass. Glad att det funkar så otroligt bra. Han är med mig de dagar som maken jobbar på plats på sin arbete. Annars är han hemmakontorshund också.

Älskar att gräva gropar! 

Och älskar mami så klart ♥ Hunderbara pälskling 7 månader på lördag första maj!

Mat har vi ätit också såklart! Även om man stundvis tappar alla inspiration när dagarna är fullmatade med jobb och livet.

Ska naturligtvis skriva några inlägg på ledig dag så ni får lite inspo. Det kommer några inlägg snart som är förinställda.

Vi fixar i trädgården som vanligt och försöker få till träningen. Halvmaran för förmån till MS-forskningen löptes igår och jag är så pepp på 30/5. Berättar mer sedan. Ny projekt på G och nya utmaningar. Mitt i all kaos som råder så väljer jag att utvecklas. Låter flummigt men så är det! 

Till sist så vill jag frän djupet av mitt hjärta tacka min fina vän som virkat dessa söta korgar till förmån för MS-forskningsfonden där alla slantar går direkt till forskningen. Så fint och jag är så rörd över denna godhet

RunforMSTeamamalmborg finns på Facebook och vår mission är att få människor att röra på sig och samla in pengar kort och gott sagt.

Ta hand om varandra! Tvätta händerna, håll avstånd, LE, det kommer att bli bättre.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *