äta ute,  filminspelning,  JOBB,  LIVET

RECAP & FILMINSPELNINGAR

1 mars.

Heeeeeej! Ljuset är helt fantastiskt nu på morgonen och om kvällarna. DET börjar banne mig snart likna vår!

Har varit helt off från bloggen senaste veckan. Tre filmjobb från en och samma kund samt annat har tagit och krävt all min uppmärksamhet! Hoppas på att hinna preppa lite inlägg som jag brukar så att de ligger i pipen och det är bara att publicera. Kommer ett om Nationalparken Teide snart! Tips på vad du ska göra för god macka till Vasaloppsmorgonen så klart och fredagslistan ännu så klarare!

Tillbaka till filminspelningarna förra fredagen och tisdag och onsdag denna spelade jag anställd på SEB. Kursmaterial helt på engelska. Vi improviserade och fick beröm. Men det är så kul med improvisationsteater!

Bjussar er på mina olika outfits som bankkvinna.

SEBs huvudkontor ligger på Stjärntorget precis bredvid Mall of Scandinavia. Totalt har SEB 15 000 anställda.

RECAP & FILMINSPELNINGAR

SEBs lokaler är nya och superfräscha!

Förutom två restauranger finns ett trevligt café och salladsbar på entréplan som har lite av varje. Sista dagen köpte jag en Poké bowl med asiatisk touch på kycklingen och massor av grönsaker. Chilimajonnäs och rostad lök efter tjejen i kassans rekommendation till blev så gott!

Kul intensiv vecka och nu väntar en dag på hemmakontor och lite fix innan helg! Återkommer med fredagslistan lite senare efter morgonpromenad och efterlängtad tantgympa och yoga!

Share Button
1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *