.RECEPT & MAT,  höst,  trädgård,  TRÄDGÅRD

Trädgården Oktober 2021

Oktober och vi börjar att stänga ner trädgården för i år. Flytta in trädgårdsmöbler och rensa bort sommarblommor som frosten tagit. Dock tog det ända in i november detta år innan det var dags att plocka bort sommarblomstrena. 

Vi har även plockat bort bryggorna vid dammen och makens kära projekt ska nu bli något annat för efter typ 20 år så ska den bort. Lite vemodigt såklart för den har tillfört så mycket dessa år med vattenväxter allt detta djurliv och fiskar som barnbarnet älskar att mata och spana på. Men tiderna förändras och nu ser vi framemot emot att nyttja platsen till någonting annat.

 

En sista bukett plockad i trädgården till lilla mor ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *