sommar,  trädgård

Trädgården Maj 2021

Tiden rasar iväg med en otrolig fart just nu och inlägg jag haft på vänt hamnar lite bakefter. Men så här såg det ut i vår trädgård en dag i maj i alla fall! Älskar att se hur andras  trädgårdar ser ut! Och då menar jag inte bara krukor med blommor i som jag älskar utan helheten hur manbyggt upp den  med olika rum och funktion. Vår har verkligen förändrats över tid. När vi flyttade hit var det bara orörd tomt på baksidan. De förra ägarna visade stolt upp sin “naturtomt”. Många stenar och träd har flyttats eller sågats bort men fortfarande har vi en grön oas mitt på gatan här i vår lilla stad. Målet är att det ska vara mycket grönt i form av träd och buskage. I januari i år har vi bott här i 24 år! Trädgården har verkligen fått ändrat form och funktion utefter hur vår familj sett ut. Men fyra barn så har det varit en hel del sandlådor och lekställningar på tomten. Numera har vi Vallebo till barnbarnet.

Måste göra ett inlägg en regnig semesterdag för att visa er förändringarnas trädgård!

HÄR har jag samlat foton från forna år. Såg att jag inte uppdaterat albumet på några (!!!) MASSA ÅR! Ska naturligtvis åtgärda detta! Så kul att sitta att bläddra i.

Trädgården Maj 2021 Trädgården Maj 2021 Kerberoz älskar att käka myror.

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *