.RECEPT & MAT

Recap oktober 2021

Nämen hallå! VEM STAL OKTOBER???? Kollar när jag bloggade senast och det var typ 3 veckor sedan, iofs har jag varit bortrest de senast nästan fjorton en ändå? Jag erkänner, jag skäms att alla utkast som ligger på vänt inte riktigt är färdigskrivna och publicerade. Men vet ni? Då har ni SÅ MÅNGA att se framemot!

Många recept, kräftskivor, kalas och en hel utlandssemester kommer att plitas ner och publiceras innan hösten blivit till jul. Jag lovar! Jag vet själv efter 24 år, ja du läste rätt! Firar 25 år som bloggare 2022! Att jag gärna skriver ner lite eller knappt någonting. Dock så saknar jag mina första års inlägg som man kodade själv och FTP:ade ut. Just UNFORGETTABLE (utläses Annfårgetable) har funnits snart i 20 år. Dock så finns det bara 10 år här på bloggen. Innan var allt bakom lås och bom men jag blev modig och bestämde mig efter fars död att köra en öppen livsstilsblogg om mina barn kanske kunde få glädje av i form av recepten och sedermera resinspo.

Blev ett litet utlägg om detta men kul ju att firar 25 år i januari! Lika länge som vi bott i Villa Malmborg ♥

Barndomshemmet ♥ 

 

Jobb

Har avslutat min traneeperiod och i måndags går jag över till “min” egna butik. Så spännande att få starta denna resa med mina medarbetare. Varit en spännande och intensiv vecka.


Träning

Eh? Nämen några löprundor och yoga har det blivit. Men inget att skryta om. Dock håller vi fast vid våra halvmaror till förmån till MS-forskningen som vi springer för! 

 

Mat

Är gott och trevligt. Ska försöka hinna med att laga lite nu efter att fått inspo efter vår Mallisresa. Och jag LOVAR att recept kommer på alla dessa maträtter som ligger i pipen så småningom! 

Kerberoz 1 ÅR 1 Oktober!

Kommer i ett eget inlägg!

Ett litet livstecken från mig! Finns som mest på INSTAGRAM ANNars bara att följa mig där ;)

Ta hand om varandra och var rädda om er. Ännu är faktisk inte pandemin avblåst. Bless ♥

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *