HEMMA HOS

Nyrenoverat nya golv & färg

 

Har hänt en he del i Villa Malmborg de senaste månaderna. Hallens & matsalens väggar och tak har gått från Stockholmvitt till olika mysiga gråa nyanser. Fondtapeten jag köpt för länge sedan är uppe. Så kul att den är från 1970 och helt i orginal.

Lilla byrån ska målas i sommar.

Kerberoz matplats (den är hög därför att de ska slippa böja sig och nöta på sina leder. dessutom är det bästa tricket för att slippa en hund som fiser, vilket han i princip aldrig gör). Kanapén har jag bara ett fuskpälstyg på, lätt att tvätta.

Nya bänkar blev det i köket också. Spisen sa tack och hej och numera har vi en matchande svart till fläkten.

Nyrenoverat nya golv & färg

Så nöjd när alla rum flyter samman med samma golv. Så snyggt! Lite nya möbler ska inhandlas. Men så länge får det vara lov att se ut så här.

Share Button
5

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *