HEMMA HOS,  kök,  LÖPNING & TRÄNING,  tabataintervaller,  träning,  vardagsrum

TANTGYMPA! -äntligen tabataintervaller & full av solgul energi!

Sing Hallelulja!

Det gör min kropp & knopp efter ett pass med tabataintervaller. Kände igår att halsen började kännas OK så i morse rev jag äntligen av ett pass…
Snacka om vad pigg man blir efteråt! Vi pratade just om detta jag och maken. När vi tränar så blir det liksom inte många timmar på kvällen som man sitter i tv-soffan. Men den senaste tiden då vi varit förföljda av “sjukdomar” så har det blivit en hel del vilket är rätt tråkigt! Alltså nej, vad jag har saknat vårt vanliga liv! :)

Nu kan jag i lugn och ro jobba på kontoret.
DEN känslan. Nu vill jag slippa alla slags avbrott och sjukdomar tack!

Så här såg morgonpasset ut, en blandning av allt! Har verkligen saknat detta och de tre sista omgångarna körde jag nonstopp, ingen vila mellan.
150414_1
Nu är det bara att komma igång och in i löpningen igen. Längtar efter ett rejält långpass, med lite freewheel:ande i skog och mark.

Full av energi så passade jag på att städa huset och dra på de nytvättade soff/fåtöljöverdragen, bytte kuddvar till de härliga solgula (som vädret är här idag) och plantera om lite kryddor också. Härligt med nystädad villa.

Skönt att fortsätta att jobba i hemmakontoret nu ett par timmar innan jag testar ett recept jag filurat på. Tänkte göra en lime & kokoskladdkaka till kvällsfikat! Ska även passa på att gå ut i trädgården en liten stund också… Mycket nu men det är så jag gillar att leva m i t t liv ♥
150414_6
150414_7150414_2150414_5150414_3

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *