BINDERIER/BLOMMOR,  FAMILJ,  FEST,  JULEN,  MAT & BAK

JULFESTEN

I lördags hade vi huset fullt av julglada människor! Det var dags för julfest! Är själv supernöjd med allt och det var så trevligt med massor av mat, dryck & bebismys med mitt lille barnbarn ♥

131217_5
Började dagen med att pimpa alla burkar & skålar med svart silkespapper, vitt band och en namnskylt utskriven på vår ettikettskrivare. Körde en internationell stil utan prickar :)
131217_2
Bordet dekorerades med buketter av granris. Finns det något mer juligare än granris? Körde en lite gammeldags stil i år. Fina servetter som fyndats på ÖoB som fick bli placeringskort med namnen på. Våra glöggmuggar använde jag som ljushållare. Men hjälp av det klassiska stearintricket fick jag ljuset att stå kvar i muggen. (Man droppar ned stearin och ställer ljuset i det och håller en stund tills det stelnat)131217_1
Till fördrink gjorde jag en smarrig glöggsangria. Tilsammans med drycken serverade jag pepparkakor och ädelost på tub! Jag gillar verkligen smaken av päron för att nämna en av alla som finns.

131217_3
Vi blev bortskämda med fina presenter från våra gäster. Ljuslykta, blommor, vin & glögg mm. Dessa fina ovan kommer från P&B delikatesser & goda presenter. Butiken finns i Stockholm och jag såg även att de har webbshop! Vi älskar vitlök så vad var väl mer en passande present! :) 131217_4
Mat, mat & mat & härliga släkten! ♥

Idag är det bara en vecka kvar till julafton och läget är under kontroll! I veckan slår vår julgodisfabrik upp portarna. Och sedan är det straxt klappat & klart inför den fröjdefulla julen! Bara några små detaljer som ska fixas och så nästa julbord förståss!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *