.RECEPT & MAT,  fisk,  inläggningar,  sås/kryddsmör,  tillbehör

TORSK MED ÄGGSÅS & BACONSTRÖSSEL

För det mesta så hänger jag och lilla mor 1 gång i veckan hos mitt barn & barnbarn i Öregrund. Vi äter lunch och fikar ihop. En liten tradition. Ibland så är det bara mor & jag och då bjuder jag på lunch. Har skrivit om det förut hur viktigt det är… Skapa minnen tillsammans ♥

Här kommer ett litet tips på en god torsk som jag bjöd mor på i förra veckan på vår träff.

Torsk med äggsås och baconströssel
Torskblock
Peppar & salt

Äggsås
2 st ägg
mjöl och smör til bottenredning
grädde
persilja, salt & peppar

Tillbehör
Knaperstekt bacon
Broccoli
Rårivna morötter
Inlagda rödbetor
Citron
151013_9 151013_10 151013_19 151013_20 151013_21

Share Button
 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *