.RECEPT & MAT,  FAMILJ,  FEST,  HÖGTIDER,  jag & mor,  LIVET

SMÖRGÅSTÅRTA, SOMMARKALAS & MORSDAG

Hej blåsiga tisdag! Redan tisdag, här flyger dagarna fram! I lördags firade vi mammas stora dag! Jag gjorde två stora smörgåstårtor som avnjöts på sommarens hittills varmaste dag ute i gröngräset! 140526_2
smörgåstårta
#Smarriga smörgåstårtor
På morsdag hann jag jobba och komma hem till choklad, röda rosor, en ny jordspade (den gamla råkade jag bryta av när jag grävde sist :)), underkläder, god grillmiddag och en supergod Fyriskaka som maken bakat (Jepp, han kan också laga mat och baka ;)) En perfekt morsdag m a o!
140527_5
#With love from Familia ♥
140527_1
#Röda rosor #pelargon Wilhelm Langguth #Gotlandstenar
140527_2
#Fyriskaka

Igår damp något ned i brevlådan jag suktat efter länge! Ni får kika in senare så ska jag visa!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *