shopping,  träning

TVÅ VECKOR

Vecka två av mitt lilla egna botcamp och allt flyter på! Dock skipar jag Tabataintervallerna idag då det kördes ett hårt tempolöp (fartlek) igår. Blandade intervaller i olika terräng. Branta backar och trappor. Man bör vila 48 timmar innan man kör på igen för att låta kroppen återhämta sig bra. Passar bra, fredag och det blir vardagsmotion med andra ord.
En sammanfattning av de två veckorna kommer här

Vecka 1
Måndag -intervaller löpning
Tisdag -tabataintervaller
Onsdag -vardagsmotion/vila
Torsdag -snabbdistans 6 km PR 31 minuter.
Fredag -tabataintervaller
Lördag -långdistans 12 km i lugnt tempo
Söndag -vilodag!

Vecka 2
Måndag -backträning 53mX15ggr
Tisdag -tabataintervaller
Onsdag -vilodag
Torsdag -Tempolöp/fartlek
Fredag -vardagsmotion/vila
Lördag -långdistans 14 km lugnt tempo
Söndag -terränglöp ca 4 km


Mössan jag har på mig är designad av Annika Duckmark och märket heter OCKY! Finns på klädfabrikens webbshop. Finns från baby till vuxenstorlek i många färger! Lagom varm trikå som kommer att följa mitt huvud hela höst och vintersäsongen i löparspåren.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *