löpar/sportmode,  LÖPNING & TRÄNING,  shopping

MARAMODE 2.0

Letar febrilt vidare efter min “marathon-outfit”! När jag väl tog mig tid för att klicka hem de där snajsiga tightsen som jag skrev om förut var de slut!!!
Så jakten går vidare!
Sprang på dessa rabattkoder från Cuponation, som kommer väl till pass när det är dags att uppgradera löpargarderoben. Vi går ju trots allt mot höst! Och jag älskar verkligen träningsplagg! Nästan mer än de vanliga “människoplaggen”. Finns huuuur många olika stilar, mönster, färger och varumärken att välja mellan! Tycker det är underbart att få mixa och matcha som man själv vill. Och som så många andra så känner man sig lite snyggare också i en schysst outfit!
140718_1
#Kompressionstights från 2XU #Kari Traa Sarah Capri #Zebra-all over print Adidas (lånat foton från Sportamore)

Tre brokiga stilar blev mina val om jag får välja! Har alltid velat ha ett par 2XU! Ni som använder kompression funkar de så bra som det sägs? Tightsen i mitten är från Kari Traa och är det närmsta jag kommer maraturkost! Läckert mönster på framstycke och enfärgat på bakstycket. Och till sist ZEBRA!!! Så coola från Adidas i all over print! Kanske inte de bästa löpartightsen men de kommer att vara grymt snygga på när man kör lite tantgympa hemma eller kör ett pass på gymmet i höst!

Det har även blivit dags att fundera på att uppgradera mina löparskor! Hur man än tittar och kollar på olika modeller så kommer jag som alltid åka in till någon av sportbutikerna som har duktiga säljare och kliva upp på löpbandet och få de bästa tipsen om vad som passar mig bäst! Det får bli en punkt på min “to do list” under semestern. Apropå semester så har jag bara fredag, lördag och söndagspurtern kvar nu! Det ska bli såååå skönt! Har inte haft semester på fem år så jag har verkligen längtat!

Hoppas ni får en fin fredag, solen skiner som vanligt här!

Share Button
 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *