.RECEPT & MAT,  grillat/tillbehör,  kött

MINIBURGARE

När jag ställde till med surdegsstorbak sist så passade jag på att göra båda bröd till minihamburgare och till pulled pork (typ pita fast mycket godare!)
Och så fixade vi i ordning små goa saftiga miniburgers med bra nötkött, grillkrydda, paprikapulver, mer salt och peppar, sväld(YEP!) ströbröd såklart, några ägg och en skvätt grädde så att de inte blir så där stampiga.
Jag teststekar a l l t i d innan jag sätter fart och formar färsen. ALLTID! Hur gör ni?
150908_2Sedan gjorde jag “bebisgrönsaker” som yngsta kallade dem och det är precis vad det är! Jag tog vad jag hade hemma och formade och tog ut med mått av små rundlar av cheddarost, sallad, tomater behövdes inte skäras eftersom de var körsbär. Och rödlöken tog man de innersta bitarna (sparade de andra såklart).150908_3 150908_7 150908_4 150908_5 150908_6

Färdigdukat och se vi har en liten gäst till bords! ♥ Är sjukt nöjd över den ommålade junior/barnmatstolen jag fixade till! Ska sy en liten dyna också. Helst i snygg grå fusklammskinn! :)150908_8Tadaaaaaa! En miniburgare! Så god! Man måste äta minst två stycken!!! :)Jag gjorde en supersnabb dressing på creme fraiche, sweet chilisås, salt och peppar!
150908_9

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *