♥ kidsen,  FAMILJ,  JULEN,  LIVET

KILLARNAS JULKALENDER

GLAD LUCIA på er! Firar ni idag? Jag jobbar men det blir nog lite Lusse lelle i form av en löprunda, NATURLIGTVIS med glitter i håret eller kanske lucialinne efter arbetspasset. Och så blir det lussefika såklart!

 

Bättre sent än aldrig! I år har jag fixat varsin kalender till mina hemmavarande söner! (Gissa om mina döttrar är sura ;))

Hittade ett par sparade julklappssäckar som jag lägger ner kalendergåvorna i, det är mest presentkort och upplevelser de får! Och så godis så klart! Men hellre gott godis typ Ferrero Rocher än den hemska chokladkalendern!

Jag har skrivit ut siffror och fäster dessa med en rejäl klämma! KILLARNAS JULKALENDER KILLARNAS JULKALENDER 151211_1

Riktigt uppskattat och har jag “glömt” så blir jag påmind! Den första gåvan antar jag att jag får utföra ganska snart! ;) Men lite andra roligare saker har vi planerat in tillsammans också.

Till sist, grattis lilla pappa på din dag. Vi saknar dig! ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *