löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

VINTERLÖPNING I NARNIASKOGEN

Hej Söndag! Redan?
Men det har varit en bra helg. Men gårdagens 80 minuters långpass, mellomood och mellomacka. OMG! Vad god den blev med hemmaslagen bea och extra allt. Tips och inspo kommer senare i veckan.
Vet ni förresten hur underbart det är med ett spabad ute i vårt vackra vinterlandskap?
Otroligt! Så mysigt och avslappnade att bara ligga där ute och se upp på stjärnorna och ha sällskap av månen. Bara ett litet tips! Behöver inte alls vara ett stort och klumpigt som upptar plats utan vi har ekonomivarianten som är uppblåsbar, lätt att hålla fräsch och kan flyttas runt och tas bort under sommaren då jag föredrar den stora svalkande poolen ;)

150928_27 150928_26
Foton från sensommaren! Det är mycket mysigare och mörkare nu. Men under hösten är det en perfekt inramning av vår humle och lummiga trädgård för då kul ska inte grannarna ha ;) Hahaha!

Avslutar med lite kort från vår runda som gick i 6 km i djupare snö vilket känns härligt i benen idag :) Glad att snön kom tillbaka! Älskar riktiga vintrar med snö! Även om det inte går så fort så är det en lisa för själen med dessa pass.

160214_7

160214_1

160214_6

VINTERLÖPNING I NARNIASKOGEN

160214_3

160214_2

Lodjursspår hittade vi också.

VINTERLÖPNING I NARNIASKOGEN
Hoppas att ni haft en fin allahjärtans dag! Här firarna vi våra Valentins och snart blir det en god kladdkaka med smak av semla! Tips på inte mindre än tre olika semmelvarianter kommer i veckan!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *