LIVET,  löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  träning

5 ÅRS JUBILEUM

Hej fina tisdag!

Vet ni?

Idag firar jag mina Titanus Skruvus lite extra för de har hållit ihop min lårbenshals i hela fem år!!!!
Vad tiden går! Minns så väl den där våren då allt bara var elände, jag hade ont och jag var nyfrälst som löpare!

Men det är i backspegeln nu och jag är starkare i benen än någonsin! Igår hade jag ett sådan flow och bara körde på snabbdistans i 5 km utan puls/paceklocka och bara på min känsla, musik dunkandes i öronen och maken tätt bakom mig.

DEN känslan.

Snabbare än vanligt. Stark i kropp och ben.

Tar med mig den för jag vet att jag kan, om jag bara vill ;)

160510

Annars så rullar dagarna på med arbete på världens bästa arbetsplats Upplandsblomman! Har ni vägarna förbi Björklinge, Hallsatvik eller Östhammar så kom och shoppa blommor av oss! Upplandsodlade fina sommarplantor. Läs mer HÄR på hemsida.
Har självklart hunnit förkultivera och satt ner några potatisar jag med!

Mycket grillmata har det blivit i detta sommarväder! Men v a r t tog våren vägen? Ni ska få lite tips och recept sedan som jag förberett! Dessutom äldsta sonen supersmarriga choklad & kiwikladdkaka! J är verkligen kung av kladdkakaor!

 

Hoppas ni får en fin vecka! Min är spm sagt fullspäckad av jobb och andra roligheter!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *